kerstdagtocht Brugge

Op Zaterdag 22 december Gaan we naar de kerstmarkt in Bruggekerstmarkt-brugge_139_0_xl

Dit jaar gaan we als afsluiting van het jaar naar Brugge. Ditmaal zonder overnachting om de collega’s die maar en dag weg kunnen of willen ook de gelegenheid te geven om mee te gaan.

Brugge wordt tijdens de kerstperiode vaak vergeleken met Londen. Het is dan ook een van de populairste momenten van het jaar om een bezoek te brengen aan deze stad. Niet alleen is het historisch centrum dan rijkelijk versierd net als de vele winkels en Restaurants, daarnaast is dit uiteraard ook de periode van de kerstmarkt. verspreid over de stad zijn doorgaans nog verschillende kleine marktjes die baden in kerstsfeer terug te vinden, maar de belangrijkste is ongetwijfeld deze op de Grote Markt. Hier zijn verschillende kraampjes terug te vinden waar je niet alleen de heerlijkste gerechtjes kan kopen, bovendien is dit ook de absolute place to be voor enkele leuke souvenirs. In ieder geval, breng je tijdens de kerstperiode een bezoek aan Brugge? Dan mag de kerstmarkt zeker en vast niet op je verlanglijstje ontbreken!

Programma:

08.30 uur vertrek vanaf Heinenoord naar Brugge, onderweg in de bus koffie en thee

11.00 uur verwachte aankomst in Brugge

17.00 uur aanvang van de terugreis, onderweg een stop om wat te eten. Waar dat blijft een verassing, Maar dat je er heet van krijgt is zeker

De kosten: inclusief reis, diner en drankjes erbij op de terugweg  € 35,00 voor leden en € 60,00 voor niet leden

Inschrijven kan tot 1 december. De inschrijving pas definitief als je betaald hebt. Als je naam op de lijst staat kun je niet zomaar weer annuleren.

Na inschrijving, het totaalbedrag overmaken aan de OSV.

Rekeningnummer NL67 RABO 0347440142 ovv Kerstdagtocht Brugge

 

 

Dit bericht is geplaatst in Agenda. Bookmark de permalink.