Dagtocht naar Giethoorn

Dagtocht

 giethoorn

 

Op zondag 7 mei organiseert de OSV weer een dagtocht, en wel naar Giethoorn. Na vertrek bij de stalling rijden we naar Giethoorn. Als we daar aankomen staat er koffie met appelgebak klaar. Hierna volgt een rondvaart:

 Al jaren lang verwennen wij vele dagjesmensen met een unieke tocht door ons schitterende dorp. Wij zitten aan het begin van Giethoorn en varen door het gehele dorp. Niet voor niets noemen we onze tocht dan ook: “De mooiste en de langste rondvaart door Giethoorn“.

De rondvaart door Giethoorn duurt een uur en een kwartier. Onze deskundige gids vertelt u alles over de geschiedenis van het dorp en wijst u op de mooiste plekjes.

Onze rondvaartboten zijn zeer comfortabel en bieden een uitstekend uitzicht. Bij warm weer kunnen de ramen opengeklapt worden zodat u het gevoel heeft dat u in de buitenlucht zit. Bij slecht en koud weer zit u heerlijk overdekt en kunt u comfortabel en gerieflijk genieten van onze prachtige rondvaarten. 

Na de rondvaart  kun je op eigen gelegenheid het dorp verder gaan verkennen. 

Aan het eind van de dag gaan we weer richting Heinenoord. Onderweg zullen we nog stoppen bij een restaurant om wat te eten. (voor eigen rekening)

De kosten: Leden 5 euro en niet leden 11 euro ( jong en oud )

Inclusief: De reis, 2 kopjes koffie en appelgebak en de rondvaart met gids.

De tijden: Vertrek stalling 8:30 Vertrek uit Giethoorn: 16:00 Aankomst stalling 19:00

 Svp na inschrijving het totaalbedrag overmaken aan de OSV  NR: NL67 RABO 0347440142 ovv dagtocht Giethoorn

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie