25 maart Feestavond bij Wereld keuken Lizz

25 Maart Feestavond

All Dining & Drink + Live Cooking

wereld keuken Lizz

Vanaf 19 uur kunt u gedurende 3 uur een reis maken langs diverse Live Cooking keukens en buffetten uit verschillende landen waar u onbeperkt van kunt genieten.

Chinese keuken : Klassieke Aziatische specialiteiten,verrukkelijke  sauzen en vegetarisch wokken.

Japanse keuken : Koks toveren met sushi’s en   op de teppanyaki plaat waarop u een heerlijk stuk vlees of vis kunt laten bakken.

Tex’Mex keuken : Texas en Mexico komen hier samen. Malse stukken vlees van de BBQ, spare ribs, chicken wings, taco’s, etc

Italiaanse keuken : Stel zelf je pizza samen en laat deze aan tafel bezorgen of kies een versbereide pasta. Buon appetito!

Franse keuken : Hier kunt u uw culinaire reis eindigen en genieten van diverse soorten desserts, ijs en pannenkoeken.

Hollandse keuken : Bij het Hollandse buffet vindt u seizoensgebonden gerechten volgens grootmoeders recept.

Het arrangement is inclusief non alcoholische dranken, biertje en een wijntje. Wilt U andere soort alcoholische drankjes dan kunt u een stempelkaart kopen. Een stempelkaart kost € 15,00. Alles wat u aan het einde van de avond overhoudt kunt u bij de receptie inleveren en dan krijgt u het restant van de stempelkaart retour. Na het eten is er nog de mogelijkheid om een uur te bowlen of een leuk spelletje Glow in de dark midget golf te spelen. Wilt u dit aan geven op het inschrijfformulier zo dat ze daar er rekening mee kunnen houden.  

Ook zal er een bus rijden vanaf de stalling deze zal vertrekken 18.15     

De kosten voor deze avond zijn 30,= p.p. bij opgave ook betalen en graag op de. rekening van de osv NL67RABO0347440142 ovv feestavond 25 mrt. Wereld keuken Lizz zit op de Baanhoekweg 1 Dordrecht

Graag opgeven voor 11 maart.

Dit bericht is geplaatst in Klaverjassen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie